OK
Mobilmenu
Mobilmenu

Hem
Om Rum & Stuga
Om Parkvillan
Våra objekt
Hyr ut
Varför oss?
Marknadsföring
Försäkringar
Avtal och blanketter
Tips
Intresseanmälan
Vanliga frågor
Kontakta oss
Sök & boka direkt
Tillgängligheten är LIVE
Var
Typ av boende
Antal bäddar
Ankomst
Avresa
Boka ditt boende direkt via vår hemsida
Med ca 100 objekt runt om i kommunen har vi dom flesta typer av hus, stugor och lägenheter.

Försäkringar

Värden erhåller genom förmedlarens försorg Stugbranschens Trygghetsförsäkring som är en unik komplett försäkringslösning för stugförmedlare och deras värdar.

En vanlig hemförsäkring täcker i stort sett bara skador såsom inbrott, brand och vattenskador medan denna försäkring även täcker andra skador på egendom som inga traditionella försäkringar gör då många försäkringsbolag vägrar ersättning på grund av uthyrningen.

Stugbranschens Trygghetsförsäkring, som endast kan tecknas av förmedlingsbolaget, ger värden extra trygghet vid förmedlingen. Samtliga förmedlarens uthyrningsobjekt omfattas av försäkringen och varje värd blir ägare av en egen försäkring som gäller i andra hand efter värdens egen fastighets- och lösöresförsäkring.

Med Stugbranschens Trygghetsförsäkring får du automatiskt ett skydd för bland annat uppsåtlig skadegörelse det vill säga vandalisering utförd av hyresgästen eller dennes besökare. Den täcker även hyresförluster på grund av skador som kan medföra påtvingade hyresnedsättningar eller ombokningar av redan inbokade gäster. Dessutom täcks en eventuell skillnad i självrisk gentemot värdens egna vanliga försäkringar om dessa mot förmodan skulle gälla. Den gäller till och med om ordinarie försäkring har upphört att gälla på grund av att den inte betalats i tid! Försäkringen ersätter förmedlingsföretagets kostnader för arbete i samband med skada och har en låg självrisk med enkel skadereglering

• Informationsbroschyr.pdf
• Försäkringsvillkor.pdf